De Kilometer Heffing

Sun 19-Sep-21
01:09:05

Petities TEGEN de kilometer heffing (tot april 2007).


Manier van rijden moet drastisch anders

Datum: Sun 12 June 2011

Zo jammer dat de laatste aflevering van de docu "Van Gewest tot Gewest", "Nederland is Leeg", misschien iets voor Flitsservice om pontificaal op de site te plaatsen?) niet meer online beschikbaar is.

Die gaat in op het krampachtige Nederlandse beleid van ruimtelijke ordening en het fileprobleem. Allerlei interessante wetenschappers komen hierin aan het woord die samen de echte oplossing hebben voor het fileprobleem.

Vooral Ronald Waterman weet de vinger op de zere plek te leggen. Het idee dat Nederland volgeasfalteerd wordt is onzin: klik alle 'labels' bij Google Maps maar uit en zie hoever je moet inzoomen om een brede snelweg te kunnen zien.

Moraal van het verhaal: er moet gewoon meer asfalt bijkomen! Bij voorkeur moeten bestaande trajecten worden verbreed (en niet dmv stupide spitsstroken). Ronald Waterman werd ook geinterviewd in AutoWeek nr. 31- juli/aug. 2008 waarin hij stelt dat 1200km extra rijstroken het fileprobleem compleet oplost. 1200km extra rijstrook = 0,03% van het totale oppervlak van Nederland.

(©2003 NPS De docu is te koop


Hier wat interessant beeldmateriaal van Ronald Waterman, een verkorte versie van de uitleg die hij ook in voornoemde docu, maar dan veel uitgebreider, brengt.

(@bewoners/reizigers rondom Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam, ook zeker even kijken: gaat over het gepolder rondom de A4)

Bron: FlitsService - Forum


Petities TEGEN de kilometer heffing (tot april 2007).