A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ] 

Controle-Project-weg A7

Vvd met 130 naar de 0 zetels

Datum: Fri 15 November 2019

Bron: Geen Stijl - Door: @Van Rossem

Lachen niet Mark en Klaas maar de boeren, bouwers en automobilisten nou eindelijk een keer het laatst?

Het "stikstofprobleem" is helemaal niet de schuld van de veestapel, van de boeren of van de bouwers. Het is ook niet de schuld van automobilisten die tussen 06:00 en 19:00 uur boven de 100 rijden en het is zelfs niet de schuld van de migratie, die elke week opnieuw een compleet dorp aan inwoners oplevert. Die hele stikstofcrisis is gewoon de schuld van de vvd. Peilingen van I&O bewijzen het, en peilingen zijn net zo wetenschappelijk als die hele stapel PAS-papier. We zeggen eerlijk dat we deze wetenschappelijke feiten en bevindingen niet verwacht hadden, want wij dachten dat Klaas & Mark electoraal garen zouden spinnen met hun #rotmaatregel. Maar de vroemvroempartij houtkachelt tóch met 130 naar de 0 zetels. De meerderheid van de kiezers heeft namelijk heus wel door dat deze """crisis""" niets met 100 of 130 te maken heeft, maar alles met politiek prutswerk in ondergelopen bestuurspolders.

Coalitie met de dag kleiner

Bron: https://www.ioresearch.nl/actueel/io-zetelpeiling-regeringspartijen-verantwoordelijk-voor-stikstofcrisis/

Zetelpeiling: daling VVD zet door

De kritische blik op de VVD en de andere regeringspartijen zien we terug in de electorale voorkeuren. De VVD verliest vier zetels in onze peiling ten opzichte van vorige maand en zes ten opzichte van september. Daarmee is ze nog steeds de grootste partij, maar daalt ze van 32 zetels in september naar 26 zetels nu. Ook CDA en CU verliezen beiden één zetel ten opzichte van vorige maand, waarmee de coalitie nu virtueel 59 zetels in de Tweede Kamer zou bemachtigen (tegen 65 vorige maand).

Plezierige Bonuspeiling. NL'ers zijn niet gek!

Bron: https://www.ioresearch.nl/actueel/io-zetelpeiling-regeringspartijen-verantwoordelijk-voor-stikstofcrisis/

Meeste zorgen om het klimaat, maar klimaat activisme wordt minst gesteund

Het blijkt dat Nederlandse kiezers zich het meeste zorgen maken over het klimaat en het onderwijs, maar de klimaatacties het monst steunen. Voor de andere acties is meer begrip. De meeste kiezers staan welwillend tegenover de leraren, boeren en demonstranten uit de bouw: twee derde geeft aan hen in enige mate of volledig te steunen. Over de acties van klimaat activisten is men een stuk minder positief: 43 procent steunt ze, maar een derde (32%) geeft aan er moeite mee te hebben {of} er zelfs tegen zijn.


Een reaktie uit dit topic van van Geen Stijl:

Reaguurder Keyboardspeler (15-11-19 | 16:01): "Ik zeg jullie dat de VVD dit flikt omdat ze in de 1e kamer geen meerderheid meer hebben en zodoende GL en andere linkse partijen willen paaien... we hebben nu dus een regering van VVD/CDA/CU/D66/GL/PVDA/PvdD....7 partijen dus (SP weet ik niet hoe zij daar in staan), alvast een voorschot nemen op maart 2021, want ze zien de bui al hangen met FvD met 25 zetels en PVV 20 + de nieuwe Dokter-partij met 5 zetels, ga er maar aan staan als Rutte/VVD zijnde."


   A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ]