A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ] 

Controle-Project-weg A7

BlokkeerFries schatrijk na bijschrift Volkskrant

Datum: Tue 12 November 2019

Bron: Geen Stijl - Door: @Pritt Stift

Kwaliteitskrant heeft niets geleerd van Foto Voorpaginamoslim Schiphol

Daar sta je dan, in de Volkskrant, als eenvoudige vreedzame BlokkeerFries. Paar jaar geleden hield je wat bussen tegen op de A7 om Dokkummer kindertjes te beschermen tegen militante randstedelijke relschoppers (er zat ook een pedofiel in die bus, zo bleek later). Je zwaaide met de Friese vlag bij Oudehaske en je werd een ANP Foto. En nu ben je volgens de Volkskrant een icoon van een vuurwerkgevaarlijke KKK nazi-beweging die negers opjaagt in Haagse kraakpanden en hun auto's (nu ja, een Opel Corsa 1.2 Twinport) kapot slaat. Nog niet zo lang geleden werd de Volkskrant door de rechtbank juridisch keihard op de vingers getikt toen ze een moslim op de voorpagina zetten bij een verhaal of Schiphol nog wel veilig was. Een beetje advocaat peutert nu met gemak minimaal 30.000 euro los bij De Persgroep voor deze ranzige portretrecht insinuatie. Bring it on, bef brigades!

ScHuLD vAn jEnNy DoUWeS!

De onderzoekertjes in de Volkskrant vergeten even dat Ons Schitterende Sinterklaasfeest al VANAF 2009 {Zie hieronder} door de Omvolkings Elites gesloopt wordt, door Het Kruis van De Mijter weg te jorissen.


Link: https://www.parool.nl/nieuws/andreaskruisen-sint-leiden-tot-ophef~b179cd78/

Andreaskruisen Sint leiden tot ophef

18 november 2009, 11:57

AMSTERDAM - Sinterklaas moet zijn christelijke afkomst niet verbergen. Het is een slechte zaak dat Sinterklaas in Amsterdam geen christelijk kruis op zijn mijter draagt, maar de drie andreaskruisen uit het stadswapen.

Dit stellen CDA-Kamerleden Ad Koppejan en Jan Schinkelshoek, die vragen hebben gesteld aan de ministers Guusje ter Horst (Binnenlandse Zaken) en Ronald Plasterk (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap).

De CDA'ers vinden 'dat de komst van nieuwe etnische groepen met hun eigen culturen, feesten, gebruiken en religies in onze Nederlandse samenleving, niet mag betekenen dat de christelijke herkomst van onze eigen cultuur, feesten en gebruiken verloochend worden'. Het is niet goed als Sinterklaas in Amsterdam afstand doet van zijn christelijke kruis, omdat de bevolkingssamenstelling 'multi-etnisch' is en hij 'een universele figuur' moet zijn.

De organisatie van de intocht in Amsterdam vindt 'dat het kabinet zich beter kan bezighouden met het besturen van het land, dan met dit soort zaken'. "De andreaskruisen kwamen in 2006 op de nieuwe mijter. Het heeft geen andere achtergrond dan artistieke vrijheid van de maker en Amsterdamse bluf," zegt Sandra Boer. "In 1934 stonden er al andreaskruisen op zijn stola. Kinderen houden zich niet bezig met dit soort zaken. Dit is een discussie voor volwassenen."

In Antwerpen werd tijdens de intocht van Sinterklaas actie gevoerd tegen het achterwege laten van het christelijke kruis.

Vorig jaar was in Antwerpen ook al ophef over de verplichte 'neutrale' kleding van Sinterklaas. De wethouder van onderwijs vroeg openbare scholen geen sinterklazen binnen te halen die een mijter of tabberd dragen met een kruis erop, omdat Sinterklaas een 'geloofsneutraal' feest moet zijn.

Als scholen toch een kruis toestaan, horen onderwijzers buiten de lessen levensbeschouwing niet te vertellen waar dat naar verwijst, omdat geen religies mogen worden voorgetrokken. De scholen legden zich bij die instructie van de wethouder neer. (HET PAROOL)   A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ]