A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ] 

Controle-Project-weg A7

BlokkeerFriezen tikken in tien uur EEN TON aan

Datum: Sat 10 November 2018

Bron: Geen Stijl - Door: @Van Rossem | 10-11-18 | 18:02 | 611 reacties

Dat is pietverdikke lekker

Het volk spreekt met de portemonnee!

Geld inzamelen | Doneeractie.nl - Op 10 nov 2018 om 18:00hr is al Eu132.722,00 opgehaald.
Anoniem - € 10,00
Anoniem - € 20,00
J knol - € 5,00
Ons eigen nederland
Anoniem - € 5,00
Balder - € 10,00
Steun uit Vlaanderen of gewoon de Zuidelijke Nederlanden Ook bij ons staat de Sinterklaastraditie onder druk. Dus hopelijk werkt jullie actie ter inspiratie voor andere Nederlanders als ook voor de Vlamingen. Onze tradities zullen we niet meer laten vernietigen door die bende zielige anti blanke racisten en hun politiek correcte linkse aanhang, we gaan ze herwinnen! en behouden!

Hartverwarmend is het, hoe duizenden burgers onnederlands diep in de buidel tasten en in een paar uurtjes tijd een TON aan pepernoten in de juridische oorlogskas van de Blokkeerfriezen hebben gepot. Hoe veel deftige pijprokers er vandaag ook met het vitriool van de oudmediale kroontjespen in hun Chesterfield-couranten sneren over Us Jenny & haar 33 Foutparkeerders. Geen enkele krassende krantenstem spreekt zo luid dat hij de rinkelende spaarpot der volkse gerechtigheid kan overstemmen. Vol overtuiging, uit naam van het Nederlandse culturele erfgoed en in een door het Openbaar Ministerie opgeruide golf van anti-elitair sentiment, doneren duizenden aan het goede doel. Geen idee wat die Ankertjes kosten. Maar straks hebben ze genoeg over voor nog een miljoenmiljard extra stroopwafels het OANT SAFIER monument! Burgerlijk ongehoorzaam bijboeken kan nog altijd HIERRR.

Zo maar een greep uit de duizenden comments

L. Vlas - € 10,00
Geweldig volgende keer weer doen. Maar geef me dan even een berichtje. Heb er graag 200uur werkstraf voor over tijd genoeg ben nog maar 77
Anoniem - € 15,00
Zodat het recht zijn redelijkheid kan hervinden.

Gniffelbonus: ondertussen, in de crowdfund het bakje paperclips en ouwe knopen dat de opponenten van Zwarte Piet al vier maanden online hebben...

  • Henk de Vries: Velen vinden dat @JennyDouwes een lintje verdient in plaats van straf. Haar verdienste is het voorkomen dat een vrolijk kinderfeest in een zure gewelddadige confrontatie uitliep. Het leuke is dat we haar daarvoor kunnen voordragen:

  •    A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ]