A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ] 

Controle-Project-weg A7

Demonstratievrije Sinterklaasintocht 2018

Datum: Sat 21 April 2018

Bron: Facebook

IT GIET OAN! It abbekatekantoor Anker & Anker sille de blokkeer Friezen bystean yn e saak fan de "Slach om Dokkum" 18-11-2017.

NL: Het advocatenkantoor Anker & Anker staat de blokkeer Friezen bij in de zaak van de "Slag om Dokkum"18-11-2017.

Er is deze week een gesprek geweest tussen een afvaardiging fan de A7 blokkeer groep, Wim Anker en Tjalling van der Goot. De gebroeders Anker zijn zelf groot liefhebber van het Sinterklaasfeest, zijn Fries, en hebben "hart" voor deze zaak! Wij zijn dan ook hartstikke blij dat deze "heren" de groep wil bijstaan. Want laten we wel wezen, iemand die een moord begaat in dit land krijgt een beschikking van 2 tot hooguit 3 kantjes papier. De mensen van de A7 blokkeer Friezen hebben gemiddeld 20 vellen papier gekregen, en allemaal een "meervoudige" aanklacht gekregen, vandaar dat het ook voor de meervoudige strafkamer van de rechtbank Noord-Nederland in Leeuwarden komt. Dat is een teken dat het OM hier een compleet team op heeft gezet, met de inzet om deze mensen als voorbeeld aan de schandpaal te nagelen. Dit is natuurlijk voor elk normaal denkend mens niet te bevatten!

De messen zijn geslepen, "DEEL DIT BERICHT" zoveel mogelijk onder uw vrienden! LIKE deze PAGINA, en volg het nieuws omtrent deze zaak als eerste!


   A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ]