A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ] 

Controle-Project-weg A7

BREEK. Anti-Pyt Demo in Dokkum VERBOTEN - Friezin Jenny Douwes: ZE KOMEN ER NIET LANGS

Datum: Sat 18 November 2017

Bron: Geen Stijl - Door: @Zentgraaff

Goed verhaal van de Friezin die eergisteren Nederland verraste met de oprjochte videoboodschap dat Randstedelijke Relschoppers niet welkom zijn tussen hun kindertjes, waarna ze prompt OM en Veldwachter Zwart op haar dak kreeg. Vandaag in deel 2 blijkt dus dat PvdA-burgemeester van Dongeradeel (Dokkum) al in augustus de rode loper heeft uitgelegd voor de Stadse Drammers om te babbelen over demonstraties. Dat stinkt. Ondertussen breekt in Dokkum de pleuris uit, en in de Rest van Friesland gaat het verzet ondergronds. Merkel Lego. Man man man.

Er staat een filmpje hierover op Geen Stijl

UPDATE: Demo VERBOTEN. KOZP naar Afsluitdijk gebonjourd.

 • 18 nov. 2017 - 11:49hr Politie Fryslân: Locoburgemeester verbiedt nu demonstratie in #Dokkum #SintDokkum https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/18/01-demonstratie-verboden-in-dokkum.html

  Tot zover de live berichtgeving over een Heerlijk Ochtendje. De victorie begon bij Dokkum, en het gezonde verstand heeft gezegevierd. Dat wil zeggen: een loco-burgemeester (CDA) overroelde dus een PvdA-burgemeester. De rest van de dag mag u zich verkneukelen over woeste zwarte baretjes en hun recht op demonstratie. Oh, en DENK heeft al een debat aangevraagd. Debatten zijn goed. Relschoppen op kinderfeestjes niet. Oant moarn.

  Update: Marokkanen bezetten Erasmusbrug 010

 • 17 nov. 2017 - 12:27hr Wytse Pyt de Jager: In #Dokkum wordt alles op alles gezet om er vooral een veilig kinderfeest van te maken. Inclusief #betonblokken... Straks meer op http://www.in-dokkum.nl .

  UPDATE: "Relschoppers bij Joure gestopt"

 • 18 nov. 2017 - 10:01hr cyrilrosman: De anti-piet activisten melden dat ze worden tegengehouden bij Joure. Da's nog wel n stukje van Dokkum vandaan..

  Update: Politie zet helicopters in tegen Friezen

 • 18 nov. 2017 - 10:17hr LvnNL @LuchtvaartN_NL: POLICE03 is airborne from Drachten (Friesland) and is proceeding to Heerenveen. Time: 1015LT

 •    A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ]