A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ] 

Controle-Project-weg A7

Man uit Purmerend gewond na eenzijdige aanrijding A7

Datum: Tue 01 January 2013

Bron: Politie ZaWa

Purmerend - Rond 05:30 uur is de A7 afgesloten geweest in verband met een verkeersongeval.

Even daarvoor bleek op de A7-links een 18-jarige man uit Purmerend door onbekende oorzaak met zijn auto een eenzijdige aanrijding te hebben gehad op de A7. De politie en ambulancepersoneel hebben de man de eerste hulp verleend en ook de brandweer is ter plaatse gekomen. De gewonde Purmerender en werd met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De personenauto was door de aanrijding zwaar beschadigd, evenals de vangrail. De auto werd door een sleepbedrijf afgevoerd. Bij de Purmerender is een bloedblok afgenomen voor onderzoek, om vast te kunnen stellen of de man wel of niet onder invloed van alcohol heeft gereden.


Gewonde bij aanrijding op de A7

Laatste update: 02-01-2013 | 13:45

Purmerend - Bij een aanrijding op de A7 in Purmerend is dinsdagochtend rond halfzes een 18-jarige man uit Purmerend gewond geraakt.

De automobilist was door nog onbekende oorzaak met zijn auto in de vangrail beland. De bestuurder werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Daar heeft een arts bloed afgenomen om vast te kunnen stellen of de Purmerender onder invloed verkeerde. De auto raakte door de aanrijding total loss en moest worden weggesleept. In verband met het ongeval was de A7 tijdelijk afgesloten en werd het verkeer richting Zaandam omgeleid via de afrit Purmerend-Zuid.

Bron (tweede bericht): Politie ZaWa


   A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ]