A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ] 

Controle-Project-weg A7

Dode op A7 blijkt kickbokser

Datum: Mon 29 October 2012

Bron: Telegraaf - Door: Onze correspondent

PURMEREND - De man die vrijdagavond laat met geweld om het leven werd gebracht in de buurt van het Noord-Hollandse Wijdewormer, is de 26-jarige kickbokser Redouan Stitou uit Purmerend. Hij zou geen onbekende zijn geweest van de politie.

De vechtsporter was zwaargewond toen hij door de politie werd gevonden op een oprit naar de A7 bij Wijdewormer. Op dat moment was de Purmerender nog in leven. Hij zou later in het VU ziekenhuis in Amsterdam overlijden. Rond de gewelddadige dood van Stitou bestaan nog veel onduidelijkheden. Zo weet de politie niet hoe de man op de oprit terechtkwam en waarom hij dood moest.

Wel is vast komen te staan dat hij niet betrokken is geweest bij een verkeersongeluk eerder die avond, zoals geruchten eerder wilden doen geloven. Hij is absoluut door geweld omgekomen, aldus een politiezegsvrouw.

Stitou kwam uit voor Fightclub Purmerend en trainde bij Wellness Profi Center in Purmerend. Op de website round1network, het Europese vechtsportnetwerk wordt geschreven dat de dood van Stitou mogelijk een afrekening is geweest.


   A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ]