A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ] 

Controle-Project-weg A7

Toegetakelde man door misdrijf omgekomen bij A7

Datum: Sat 27 October 2012

Bron: Noord Hollands Dagblad

WIJDEWORMER - De zwaargewonde man die vrijdagavond werd gevonden bij de A7 in Wijdewormer is in het ziekenhuis overleden. De 26-jarige Purmerender is volgens de politie door een misdrijf om het leven gebracht.

De man werd onder verdachte omstandigheden vrijdagavond iets voor middernacht gevonden op de oprit van de A7 vlakbij de Burger King in Wijdewormer.

Het slachtoffer is met bijstand van het traumateam naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe de man gewond is geraakt, is de politie nog aan het uitzoeken. Ook kan de woordvoerster nog niet zeggen wat de aard van de verwondingen was. Of het slachtoffer een bekende van de politie is, kan de politie niet zeggen.

De politie kreeg aanvankelijk een melding van een aanrijding op de Leeghwaterweg maar op de plek des onheils werden geen voertuigen aangetroffen die met het incident te maken hadden. De politie zette een ruim gebied af om sporen te zoeken van wat zich precies heeft afgespeeld. Er zijn wel sporen van een aanrijding gevonden vlakbij de plek waar het slachtoffer is gevonden. Maar het is niet duidelijk of dat met het misdrijf te maken heeft.

De politie is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over die aanrijding en meer tips over het incident. Dat kan op 0900-8844 of op het nummer van de Criminele Inlichtingen Eenheid: 06-30665477.


   A7    <== Terug naar het begin  [ Analyse van ongevallen ]  [ Knooppunten / Afslagen ]  [ Controlepunten ]